aroMașinile ARO fabricate decenii în șir la Câmpulung au și acum numeroși fani în toată țara. Iar unul dintre cei mai mari pasionați este Emil Hagi, cel care a fondat la Câmpulung Muzeul Automobilului Românesc, muzeu unde sunt expuse mai multe modele rare de ARO.

Și tot Emil Hagi este cel care a creat un proiect special, intitulat AroRevival. Grație acestui proiect special, zeci de pasionați ai mașinilor ARO din toată țara vor concura în perioada 9-12 mai la a doua etapă a Campionatului Național de Off Road. Competiția se va desfășura în satul Cândești din comuna Albeștii de Muscel, iar pregătirile au început încă de acum.

Pentru anii următori, Emil Hagi și partenerii săi din cadru proiectului AroRevival intenționează să creeze o clasă specială în Campionatul Național de Off Road, clasă dedicată doar mașinilor ARO.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.