georgescu

Timp de peste două decenii, primarul Ion Georgescu de la Mioveni a fost o locomotivă pentru PSD în Argeș, fiind cel mai apreciat primar de oraș din județ și aducând multe voturi social-democraților la fiecare rând de alegeri grație implicării și popularității sale. Și cu toate astea, în octombrie 2023, la nici câteva ore după ce DNA anunțase că se fac cercetări, fără vreo reținere sau învinuire, PSD Argeș, o organizație fără coloană vertebrală și din ce în ce mai plină de pseudopoliticieni, s-a lepădat de Ion Georgescu la primul cântat al cocoșului. Iar ce este și mai revoltător este că printre membrii PSD Argeș care s-au lepădat de primarul Ion Georgescu se numără și oameni cu funcții înalte pe care primarul de la Mioveni i-a ajutat decisiv în carierele lor, oameni care fără Ion Georgescu ar fi rămas undeva departe, în eșaloanele secunde ale partidului și fără funcții care să le aducă multe beneficii mari, inclusiv financiare. Din păcate, PSD Argeș votează după cum bate vântul. Iar pentru PSD Argeș nu mai contează oamenii cu adevărat de valoare, oamenii implicați, oamenii care cu adevărat fac ceva pentru județ. Iar primarul Ion Georgescu a făcut enorm pentru Argeș din 2006, de când este primar.

Însă Ion Georgescu nu și-a spus ultimul cuvânt.

 

Voi reveni în curând cu soluția mea pentru stabilitatea și protejarea viitorului orașului Mioveni”

Și, după o pauză de câteva luni, în această seară primarul Ion Georgescu a postat pe contul său de Facebook o filmare în care anunță despărțirea de PSD. În aceeași filmare emoționantă, Ion Georgescu arată din nou cât de atașat este de Mioveni, orașul pentru care a adus numeroase proiecte importante, orașul din care a făcut un simbol de administrație publică foarte eficientă și în slujba cetățenilor.

”Dragi locuitori ai orașului Mioveni, dragi argeșeni, ați observat probabil absența mea din spațiul public din ultimul timp. M-am simțit dator să vin în fața dumneavoastră cu explicații după o perioadă de aproximativ 6 luni. Timp de 27 de ani, mi-am dedicat viața unui singur partid politic: PSD. Și am rămas întotdeauna loial. Însă conducerea partidului m-a exclus în doar 30 de minute. Activitatea mea în cei 27 de ani cred că nu a contat. Așa e în viață... Nu primești mereu ceea ce dai. Poate vi s-a întâmplat și dumneavoastră. Împreună cu echipa mea și cu sprijinul dumneavoastră neclintit am inițiat numeroase proiecte benefice orașului nostru. Am reprezentat cu mândrie Mioveniul, Argeșul și țara pe scena internațională, în Europa și Asia, și am adus plus-valoare țării mele. După 24 de ani de muncă dedicată Mioveniului, respectul meu față de oraș și obligația mea morală față de viitorul lui rămân neschimbate. De asemenea, am obligația față de dumneavoastră pentru cele 14 proiecte de dezvoltare ce au o importanță majoră. Există și riscul să nu fie implementate. Mioveniul nu este doar orașul pe care l-am servit cu drag, ci este acasă pentru mine și familia mea. Nu pot fi nepăsător față de oraș, chiar dacă eu nu mai sunt la primărie actualmente fiind suspendat. Mandatul meu expiră în septembrie 2024. Doresc să-mi exprim cea mai profundă recunoștință pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o în ultimii 24 de ani ca viceprimar și primar al dumneavoastră și tuturor colegilor de partid, salariaților primăriei și Consiliului Local. Voi reveni în curând cu soluția mea pentru stabilitatea și protejarea viitorului orașului Mioveni”, a transmis primarul Ion Georgescu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.