pod-anunta2.jpgPodul de peste pârâul Bascov din strada Depozitelor care este din decembrie anul trecut în șantier se va reabilita cu bani din fonduri guvernamentale prin programul naţional "Anghel Saligny”.

”Împreună cu constructorul, unul dintre cei mai serioși în execuția lucrărilor de infrastructură rutieră din România, am găsit o soluție pentru a ajuta societățile comerciale din zonă în privința transportului, pe perioada șantierului.

Prin Administrația Domeniului Public, am deschis un drum tehnologic pentru transportul autovehiculelor cu tonaj sub 3,5. 

Astfel mobilitatea este accesibilă spre comuna Budeasa.”, transmite primarul Cristian Gentea. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.