dsvsa

Săptămâna trecută, la Covasna, conducerea Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor s-a întâlnit cu toți directorii DSVSA – urilor din țară în vederea evaluării performanțelor înregistrate pe anul trecut.

Mai precis, întâlnirea de la Covasna a fost una de bilanț, iar Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș s-a numărat printre premiantele acestui eveniment. Încă o dovadă concretă a înaltului profesionalism de la DSVSA Argeș.

Cu o activitate intensă, anul trecut inspectorii DSVSA Argeș și-au îndeplinit obiectivele stabilite în Programul de Supraveghere și Control.

Totodată, cele trei audituri europene care s-au desfășurat anul trecut în Argeș și care au fost trecute cu brio, certifică faptul că activitatea specialiștilor din cadrul DSVSA Argeș corespunde cerințelor europene.

”Faptul că suntem apreciați la nivel național pentru activitatea noastră ne onorează, ne bucură și ne motivează în continuare. Pentru mine și echipa de profesioniști din cadrul DSVSA Argeș este o preocupare constantă ca activitatea și eficiența noastră să fie la standarde înalte”, a declarat pentru FinanciarPress.ro Sorin Sorescu, directorul DSVSA Argeș.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.