craciun

Judecătoria Pitești a dat luni 5 februarie verdictul în primă instanță în dosarul în care Stelian Crăciun a fost trimis în judecată acum doi ani pentru violarea sediului profesional după ce a intrat în biroul primarului Ion Georgescu și l-a îmbrâncit pe acesta.

Judecătorii l-au condamnat pe Stelian Crăciun la doi ani de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de violarea sediului profesional, în varianta agravată (faptă din 11.02.2022).

În plus, magistrații l-au obligat pe Stelian Crăciun la plata către primarul Ion Georgescu a sumei de 1 leu, precum și la publicarea unui extras din hotărârea de condamnare, plus scuzele lui Stelian Crăciun, într-un cotidian național sau cotidian local.

Sentința poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

Amintim că un incident șocant s-a petrecut în februarie 2022 în biroul primarulului Ion Georgescu de la Mioveni. Atunci, Stelian Crăciun a intrat efectiv în biroul primarului și l-a îmbrâncit pe Ion Georgescu. Intervenția rapidă a paznicului din Primăria Mioveni a făcut ca situația să nu degenereze. Polițiștii din Mioveni au intervenit rapid, iar Stelian Crăciun a fost dus la audieri. Cu acesta veniseră încă două persoane, care au rămas în fața Primăriei Mioveni.

De-a lungul anilor, Stelian Crăciun a fost implicat în zeci de scandaluri. Stelian Crăciun are mai multe dosare penale, iar în 2021 a fost reținut pentru 24 de ore.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.