primaria-pitesti.jpgSăptămâna aceasta, Proiectul de buget al Municipiului Pitești pe anul 2024 va fi supus votului, în ședința extraordinară a Consiliului Local! 

Joi, 8 februarie 2024, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești, în care va fi votat Proiectul de buget al municipiului pe anul 2024.

Detalii privitoare la propunerile cuprinse de Proiectul de buget al Municipiului Pitești pe anul 2024, în care au fost incluse, după analiză - ținând cont de prevederile legale și de disponibilitățile financiare - și cele primite de la cetățeni și de la consilierii locali, în urma dezbaterii publice, pot fi obținute prin consultarea documentelor postate pe site-ul oficial al Primăriei Pitești: 

https://www.primariapitesti.ro/februarie-2024-edinta-extraordinara-08022024-p2038

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.