curtea apel

Joi 1 februarie, Consiliul Superior al Magistraturii va vota delegarea judecătoarei Maria Corina Postelnicescu în funcţia de preşedinte al Secţiei I civilă a Curţii de Apel Piteşti.

Absolventă a Facultății de Drept de la Universitatea București, Maria Corina Postelnicescu este unul dintre cei mai apreciați magistrați din județ. Timp de șase ani, în perioada 1999-2005, a fost avocat în Baroul Argeș. A activat apoi la Judecătoria Brezoi, Judecătoria Pitești și Tribunalul Argeș (2008-2016), iar din 2016 este judecător la Curtea de Apel Pitești, unde a avut mai multe funcții de conducere.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.