Tabere-studenteti-de-iarna-2024-ws-895x430.pngÎncepând din acest an, Ministerul Familiei și Tineretului organizează tabere de iarnă pentru studenți, în vârstă de cel mult 35 de ani.

Este o premieră în ultimii ani organizarea acestei ediții de iarnă. Din totalul de 6.000 de locuri destinate studenților, 1.000 de locuri vor fi destinate perioadei de iarnă.

Aceste tabere vor avea loc în ultimele două săptămâni ale lunii februarie în locații din țară. Propunerea pentru aceste locații a venit din partea Caselor de Cultură ale studenților.

Locațiile au fost verificate pentru a răspunde din punct de vedere igienico-sanitar, dar și pentru siguranță.

 

Pe lângă activități de socializare, studenții vor beneficia de activități de dezvoltare personală, dar și de orientare școlară și profesională.

Fiecare student care dorește să participe se poate înscrie la facultatea la care își urmează  cursurile.

În cazul în care vor fi mai multe solicitări decât locurile aferente, se va face o selecție ținându-se cont de cazurile sociale, de rezultatele foarte bune la învățătură, dar și de implicarea acestora în participarea la activități educative

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.