tintar

De la începutul acestei săptămâni, noul director adjunct al Direcției Finanțelor Argeș este un specialist cu o experiență de peste 18 ani în domeniu. Este vorba de Rareș Țînțar, un profesionist de nota 10 care a avut constant o carieră foarte apreciată. Acesta a fost numit director adjunct în locul Gabrielei Ionescu, numită săptămâna trecută vicepreședinte al ANAF.

În vârstă de 39 de ani, Rareș Țînțar și-a început cariera la Ministerul Finanțelor Publice, unde a lucrat timp de doi ani, în perioada 2006-2008. Din 2008, acesta lucrează la Direcția Finanțelor Publice Argeș, iar din 2011 până în iulie 2022 a deținut funcția de șef serviciu. În vara lui 2022, Rareș Țînțar a fost numit șef administrație adjunct Colectare Persoane Fizice. Din această săptămână este șef administrație adjunct Colectare Persoane Juridice.

Absolvent al Facultății de Științe Economice și Administrative de la Universitatea din Pitești, specializarea Finanțe-Bănci, Rareș Țînțar este de patru ani membru al Camerei Consultanților Fiscali, iar în 2023 a absolvit și cursurile pentru înalți funcționari publici.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.