card-alimente.jpgPlafonul de eligibilitate pentru programul Sprijin Pentru România a crescut de la 1.700 la 2.000 de lei. Prima rată, de 250 de lei va fi livrată celor aproximativ 2,5 milioane de români în a doua jumătate a lunii februarie.

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor Sociale și Proiectelor Europene, a transmis de la Alba Iulia când vor fi alimentate cardurile sociale ”Sprijin pentru România”. Astfel, beneficiarii incluși în programul social vor primi prima rată aferentă acestui an în a doua parte a lunii februarie.

Ministrul a evidențiat că începând din acest valoarea plafonului de eligibilitate pentru cardurile Sprijin pentru România a crescut de la 1.700 de lei la 2.000 de lei. Prin umare, noul plan de trebuie actualizat cu viitorii beneficiari.

De asmenea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a menționat că beneficiarii programului vor primi și în acest an șase tranșe, odată la două luni, a câte 250 de lei, echivalentul a 50 de euro.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.