diplome-pitesti3.jpgPrimăria Municipiului Pitești a premiat astăzi, 17 ianuarie 2024, 16 cupluri din comunitatea piteșteană care au sărbătorit, recent, împlinirea a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și 3 cupluri ajunse la impresionanta aniversare a 6 decenii de viață împreună!

Sărbătoriții au primit de la primarul Cristian Gentea din partea municipalității piteștene diplome de fidelitate, buchete de flori și premii în bani, ca recunoaștere a contribuției lor la dezvoltarea comunității, prin prețuirea și promovarea valorilor familiei și a stabilității în căsătorie și prin toată experiența lor de viață și de muncă.

La mulți ani!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.