robot

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești, în parteneriat cu echipele de robotică HighFive și Roboți de la Colegiul Național “Ion C. Brătianu”, respectiv 4D și LightBulb de la Colegiul Național “Alexandru Odobescu”, au pregătit un eveniment de neratat pentru pasionații de robotică și educație STEAM. În Sala Polivalentă a Centrului Universitar Pitești, sâmbătă, 13 ianuarie 2024, între orele 11:00 – 18:00, va avea loc competiția de robotică „League Meet-ul HIDE & MEET”.

Concursul va aduce în prim plan creațiile ingenioase ale elevilor, transformate în roboți, și oferă publicului oportunitatea de a urmări jocurile captivante pe teren, precum și de a discuta cu membrii echipelor.

Echipele participante vor trece prin etapele intense ale competiției, unde își vor testa abilitățile tehnice și strategiile de joc. În această etapă, 45 de competiții sunt programate la nivel național, din care 12 vor avea loc în zona Muntenia, inclusiv în București, Ploiești și Pitești.

Tech Challenge România este un program național de antreprenoriat în robotică și educație STEAM, dedicat celor aproape 4000 de elevi, peste 700 de mentori și voluntari implicați din toată țara. Cu un accent deosebit pe știință, tehnologie, inginerie, artă și matematică, programul reprezintă cea mai complexă inițiativă educațională pentru elevii de liceu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.