nunta-primaria-pitesti2.jpgAstăzi, 13 decembrie 2023, Primăria Muncipiului Pitești a fost gazda unei noi ceremonii de premiere a seniorilor care au împlinit 50 și, respectiv, 60 de ani de căsătorie. 

În cadrul unui eveniment plin de emoție, edilul Cristian Gentea a oferit diplome aniversare, un premiu simbolic în bani și câte un buchet de flori fiecărui cuplu longeviv.

”Cele 78 de perechi care au împlinit recent 50 de ani de căsătorie, precum și cele 13 cupluri care împlinesc în 2023 nu mai puțin de 60 de ani de căsătorie reprezintă un exemplu de devotament și reziliență în fața provocărilor vieții în doi, prin asumarea responsabilității și a angajamentului de a se sprijini reciproc și de a crește o familie împlinită.

Împărtășim bucuria și emoția sărbătoriților și suntem mândri să celebrăm aceste povești de viață remarcabile în comunitatea noastră!

Felicitări celor 91 de cupluri longevive piteștene!”, transmite Primăria Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.