duster11.jpgRenault a anunțat oficial planurile mărcii într-una dintre cele mai importante piețe ale sale, unde există inclusiv o fabrică.

Fabrice Cambolive, CEO-ul brandului Renault, a anunțat oficial, la Istanbul, că uzina din Bursa va produce trei SUV-uri noi, ce vor fi exportate pe piețele internaționale.

Urmărește-ne și pe Google News Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider Fabrica Renault din Turcia, deținută în parteneriat cu OYAK, va fi al doilea centru de producție din Europa în care va fi produs noul Duster.

Fabrice Cambolive, cel care conduce brandul Renault, a declarat că „Turcia joacă un rol semnificativ în International Game Plan 2027 (n.r. strategia de dezvoltare a mărcii).

Țintim să ajungem lider de piață în Turcia, să ne consolidăm brandul cu noi produse, să avem o prezență puternică, în special pe segmentul SUV-urilor, și să implementăm strategia de electrificare bazată pe vehicule hibride și electrice”.

În același timp, CEO-ul Renault Turcia, Jan Ptacek, a dezvăluit că patru noi modele Renault vor fi produse în uzina din Bursa, până în 2027.

„Sunt încântat să anunț că ne-am propus să localizăm patru noi modele până în 2027 în uzina OYAK Renault din Bursa. Între acestea, trei vor fi SUV-uri, inclusiv Renault Duster”, a explicat  Ptacek, care confirmă astfel schimbarea strategiei Renault în privința lui Duster, care până acum s-a vândut sub marca Dacia, pe piața din Turcia.

Celelalte trei SUV-uri, deși nu au fost nominalizate, este de așteptat să fie Kardian, Bigster și viitoarele două proiecte derivate din Duster/Bigster, cunoscute și sub numele de cod C-Neo. ncălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.