biblioteca.jpgJudețul Argeș este pe primul loc în regiunea Sud Muntenia la atragerea de fonduri europene, anunță președintele Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă. 

”Dorim să rămână la acest nivel, ca atare am aprobat un nou proiect de amploare - consolidarea și reabilitarea energetică pentru Biblioteca Judeteana Arges Dinicu Golescu.

Proiectul, în valoare de aproximativ 28 milioane lei, va fi depus pe un program gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

Clădirea, una simbol a Piteștiului, la fel ca și Palatul Administrativ, Muzeul Județean Argeș sau Galeria de Artă.

Afost dată în folosință în urmă cu 20 de ani și are nevoie de îmbunătățiri și de racordarea la normele actuale de consum energetic și de siguranță.”, transmite președintele CJ Argeș Ion Mînzînă.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.