codrutDe mai mulți ani, Codruț Bădescu este unul dintre cei mai implicați și activi tineri din USR Argeș, fiind totodată candidatul partidului pentru funcția de primar la Cocu la alegerile locale din 2024. Iar implicarea lui Codruț Bădescu în comunitatea de la Cocu este una constantă și lăudabilă, cu numeroase inițiative.

Iar joi 7 decembrie, împreună cu organizația USR Cocu și Moș Crăciun, Codruț Bădescu a fost la Școala Generală Cocu și la grădinița din Bărbătești pentru a le oferi cadouri dulci copiilor de acolo, care au fost foarte încântați de surprizele delicioase.

”Astăzi m-am încărcat cu energie pozitivă. Mulțumesc, Gojgarea Alin, Robert Ștefănescu și vouă, fraților SPARTANI, Alex Duminica și Eduard Duminică, pentru ajutorul oferit Moșului! Mulțumesc, Andreea Târcol, Corina Mustata, Ana Maria Marinita, Alin Nicolae, Mary Valentyn pentru că astăzi ați fost cei mai buni ELFI! Mulțumim micuțului Daniel din Bărbătești. L-a îndulcit pe Moș! Sărbători fericite să aveți!”, spune Codruț Bădescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.