lucrari-lot-pregatitor-a1.jpgPe raza comunei vâlcene Racovița au demarat lucrările  la autostrada Sibiu – Pitești, lotul 2, inițial pentru descărcarea arheologică din zona castrului roman dar s-au realizat deja decopertările pe o lungime considerabilă, necesare tronsonului.

”Este deja un pas care ne apropie efectiv de startul lucrărilor. Această descărcare este obligatorie în zonă dar deja s-a decoperat destul de mult, anul viitor vom vedea și mai multe utilaje în zonă, ne aflăm aproape de capătul lotului, de unde antreprenorii turci vor începe lucrarea. Italienii se apucă și ei de organizarea de șantier de la Cornet, au adus în zonă utilajele. Guvernul a alocat bani pentru exproprierile aferente ecoductului. Deci, suntem în pregătirile pentru amplul șantier care va demara aici anul viitor. Șantiere pentru ambele loturi care aici, în Racovița se întâlnesc”, spune Narcis Iliescu, primarul din Racovița.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.