primaria_mioveni.jpgConform legislației muncii în vigoare, zilele de joi, 30 Noiembrie (Sfântul Andrei) și vineri, 1 Decembrie (Ziua Națională a României), aceste zile fiind incluse în lista zilelor libere legale.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, conducerea Primăriei Mioveni a decis:

„Având în vedere cele două zile libere, declarate nelucrătoare în sistemul public prin lege, care urmează să fie marcate în cursul acestei săptămâni, vă informăm că primăria orașului Mioveni și instituțiile subordonate Consiliului Local nu vor desfășura activități cu publicul în zilele de joi, 30 Noiembrie (Sfântul Andrei) și vineri, 1 Decembrie (Ziua Națională a României).

Pentru orice problemă care ține de activitățile serviciul apă-canal sau iluminat public, cetățenii orașului au la dipoziție un DISPECERAT NON-STOP prin numerele de telefon: 0348/457.102; 0736.202.067.

La nivelul societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni este instituit un serviciu de permanență în scopul intervenției prompte, ce asigură continuitatea serviciilor din domeniul de activitate precum alimentare cu apă, canalizare, salubritate sau iluminat public, în toată aria de operare. ”, transmite conducerea primăriei orașului Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.