schneider

Spitalul Orășenesc Mioveni va avea începând de luni 27 noiembrie o nouă conducere, după ce medicului Mircea Stoian i s-a încheiat contractul interimar de management.

Iar noul manager interminar, care va conduce Spitalul Mioveni în următoarele șase luni este un specialist cu o vastă experiență. Este vorba de Adrian Codruț Schneider. Ordinul său de numire intră în vigoare începând de săptămâna viitoare.

Adrian Codruț Schneider a fost în ultimii ani director financiar contabil al Spitalului Mioveni și consilier al președintelui Curții de Conturi a României.

Adrian Codruț Schneider are două facultăți fiind licențiat în Științe Economice ( Facultatea de Contabilitate și Informatică de gestiune, ASE București) și în Științe administrative (Facultatea de Științe Juridice și Administrative- Universitatea Pitești). Noul manager al Spitalului Mioveni are și un master, fiind specializat în Contabilitate managerială și în Administrație Publică în Contextul Integrării Europene.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.