avans-apia-crescatori-anaimale-confirmari.jpgFermierii din sectorul zootehnic au primit direct de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) confirmarea că a început autorizarea în avans și pentru Sprijinul Cuplat la animale.

Plățile în avans pentru campania 2023 au început și pentru Sprijinul Cuplat Zootehnic (SCZ), pe lângă cele din sectorul vegetal. APIA a anunțat că a început să efectueze autorizări și pentru crescătorii de animale iar fermierii confirmă primirea banilor.

Agenția nu a detaliat însă care este numărul fermierilor care au intrat la plată și nici dacă sumele au ajuns în conturi. În plus APIA nu a specificat nici ce scheme au fost autorizate.

 

APIA a transmis fermierilor că perioada de plată pentru avans nu va depăși data de 30 noiembrie, pentru nicio schemă de subvenții care se achită în campania 2023.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.