curtea

Daniel Radu, unul dintre cei mai apreciați judecători din Argeș, cu o vechime de 26 de ani, în prezent vicepreședinte al Curții de Apel Pitești, se va pensiona în această toamnă. Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va vota joi 23 noiembrie cererea sa de pensionare, urmând ca decretul privind pensionarea să fie semnat ulterior de către președintele Klaus Iohannis.

Licențiat în Drept în 1997 și doctor în Drept din 2010, Daniel Radu a fost mai întâi două luni avocat la Baroul Argeș, după care, timp de doi ani, în perioada 1997-1999 a fost judecător în cadrul Judecătoriei Mangalia. Între 1999 și 2002 a fost judecător la Judecătoria Pitești, transferându-se apoi pentru doi ani la Tribunalul Argeș.

Din 2004 este judecător la Curtea de Apel Pitești, fiind președinte de secție în perioada 2009-2021. Din iunie 2022, Daniel Radu este vicepreședintele Curții de Apel Pitești.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.