pana

De când este primar la Coșești, comună cunoscută în toată România pentru bogăția fructelor și talentul meșteșugarilor din zonă, Nicolae Pană reușește constant ca printr-o implicare susținută să dezvolte proiecte importante pentru comunitate. Grație eforturilor primarului Nicolae Pană și ale echipei sale de profesioniști dedicați și implicați, comuna Coșești va avea unul dintre cele mai moderne sisteme de iluminat din județ.

”Este un proiect obținut prin Administrația Fondului pentru Mediu, un proiect prin care dorim să schimbăm și să modernizăm tot iluminatul public. Două tronsoane de drum județean au fost deja finalizate în acest sens. Vom derula acest proiect pe 98% dintre ulițele și aleile din comună, cu lămpi moderne cu LED-uri, cu telegestiune. Grație acestui proiect va fi redus și consumul de electricitate. Valoarea proiectului este de peste 1,1 milioane lei. Vor fi în total 540 de lămpi moderne montate pe toți stâlpii de electricitate din comună. Iluminatul public este extrem de important pentru comună. Montarea lămpilor LED va începe pe 15 noiembrie, iar proiectul va fi finalizat până la sfârșitul lunii noiembrie. Concret, până la finalul anului toată comuna Coșești va avea iluminat public modern și eficient”, a declarat Nicolae Pană, primarul comunei Coșești, pentru FinanciarPress.ro.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.