respect-ion-georgescu.jpgMomente speciale astăzi la meciul de pe teren propriu al celor de la CS Mioveni contra Chindiei Târgoviște!

Jucătorii echipei din Mioveni au afișat la startul meciului un banner uriaș pe care era scris mesajul "Respectăm omul Ion Georgescu".

Este vorba despre un mesaj de susținere și de apreciere pentru primarul orașului, Ion Georgescu, cel care în mandatele sale a schimbat fața urbei, dar care acum traversează o perioadă dificilă.

Iată că Ion Georgescu se bucură în continuare de aprecierea și sprijinul locuitorilor și al celor care au beneficiat direct de pe urma bunei sale guvernări locale. Datorită implicării lui Ion Georgescu, CS Mioveni a obținut în timp rezultate notabile pe prima scenă fotbalistă a țării, deși acum se află în Liga a doua, retrogradând la finalul sezonului trecut.

Meciul de astăzi dintre CS Mioveni și Chindia Târgoviște s-a terminat la egalitate, scor 1-1. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.