WhatsApp-Image-2023-10-26-at-12.55.34.jpegDin 19 octombrie 2023 a început plantarea bulbilor de lalea în parcurile, grădinile publice şi în zonele verzi din municipiul Piteşti. 

Dacă în anul 2022 au fost plantați 244.000 de bulbi, anul acesta vor fi plantați peste 460.000 de bulbi din peste 90 de soiuri. Astfel, municipiul Pitești devine orașul cu cei mai mulți bulbi de lalea plantați, în țară, depășind nivelul locului al treilea pe care s-a situat în anii trecuți, la acest capitol. 

În Parcul „Lunca Argeșului” se vor planta peste 200.000 de bulbi, de patru ori mai mulți bulbi decât anul trecut. În primăvară, parcul va fi un adevărat spectacol de culoare! 

Din luna iulie, specialiștii din cadrul Salpitflor Green SA au început să proiecteze rabatele de flori. A fost proiectată și colecția de lalele, astfel că, în primăvara anului viitor, vizitatorii Parcului „Lunca Argeșului” pot vedea într-un singur loc toate soiurile de lalele plantate în municipiul Pitești. 

În premieră, vom avea în Pitești, în Parcul „Lunca Argeșului”, și o colecție de varietăți de Fritillaria, plantă cunoscută ca „laleaua sălbatică”. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.