sumedru-bradu.jpgLa Bradu va fi organizată în curând o acțiune menită să marcheze marea sărbătoare a Sfântului Dumitru.

În acest sens, primarul Dan Stroe lansează o invitație tuturor celor care doresc să participe la Bradu la Focul lui Sumedru:

''Dragi brădeni,

Am deosebita plăcere să vă invit la sărbătoarea "Focul lui Sumedru", care va fi organizată de către Consiliul Local și Primăria Comunei Bradu, Miercuri, 25.10.2023, începând cu orele 18.00, în incinta Bazei Sportive Bradu, (în spate, unde a funcționat Centru de vaccinare anticovid).

Ca și anul trecut, pot participa și persoane care vor să împartă pentru sufletele celor adormiți.

Vă așteptăm cu mult drag să fiți alături de noi la  această veche și frumoasă sărbătoare românească!'', transmite primarul Dan Stroe. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.