gentea-toamna-pitesteana.jpgAstăzi, 12 octombrie 2023, târgul tradițional al produselor de toamnă a fost deschis, oficial, în zona centrală a Piteștiului – Piața Milea și Piața Primăriei, în prezența reprezentanților administrației locale și județene.
 
Piteștenii sunt așteptați de cei peste 150 de comercianți, din care majoritatea sunt producători locali, în perioada 12 – 22 octombrie, în Piața „Vasile Milea”, unde vor putea găsi toată gama de produse specifice sezonului: legume și fructe - proaspete și conservate, miere și dulcețuri, must, ceaiuri de plante, produse din lavandă, flori de toamnă, dar și produse tradiționale din carne și lactate. Bunătăți ale gastronomiei internaționale le sunt oferite doritorilor în zona amenajată pentru Street Food Fest, în Piața Primăriei.
Toamna piteșteană a revenit și vă invită să vă bucurați de zilele însorite ale lui octombrie, oferindu-și bogăția de culoare și gust!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.