primaria_mioveni.jpgConsiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară de îndată, miercuri, 11 octombrie 2023, de la ora 11.00.

Pe ordinea de zi se află două puncte:

- aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2023;

- aprobarea actualizării documentației tehnico-economice (faza D.A.L.I) si a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții "Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni” finanțat în cadrul Planului Național de Redresare si Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Axa de Investiții I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Ședința se va desfășura ONLINE.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.