georgescu si copii

Joi, 28 septembrie, de la ora 17.00, Consiliul Local Mioveni se va întruni pentru ședința ordinară pe luna în curs. Iar unul dintre proiectele de pe ordinea de zi este extrem de important și se referă la aprobarea Programului "BEBELUȘUL" la nivelul orașului Mioveni, care are rolul de a sprijinii îngrijirea, creșterea, formarea și dezvoltarea nou-născutului în cadrul familiei. Un program ce demonstrează încă o dată preocuparea constantă a autorităților locale pentru dezvoltarea și sprijinirea comunității cu proiecte foarte utile. Cu fapta. Cu măsuri foarte bune.

FinanciarPress.ro a stat de vorbă cu primarul Ion Georgescu legat de acest program de nota 10.

”Unul dintre părinți trebuie să aibă minimum un an de când locuiește în Mioveni înainte de nașterea copilului. Mamele din Mioveni care nasc la alte clinici vor primi un ajutor de 2.000 de lei pentru fiecare copil, cele care nasc la spitalul din Mioveni vor primi 3.000 de lei per copil. Se va acorda un ajutor de 2.000 de lei și în cazul copiilor de până la trei ani care sunt adoptați”, a declarat Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

Trebuie spus că de ani de zile Mioveni, pe bună dreptate numit ”orașul tinereții”, este un exemplu la nivel național privind creșterea natalității.

”Din înregistrările noastre, la Mioveni se nasc în medie în fiecare an 350 de copii. Avem creștere constantă a natalității anual. Media natalității la Mioveni este cu 1,5% mai mare decât media județului Argeș și cu 1% mai mare decât media pe țară. Suntem între primele localități din România”, adaugă primarul Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.