inspectoratInspectoratul Școlar Argeș recunoaște și premiază constant tinerii de valoare ai județului. Iar cel mai recent exemplu palpabil a fost joi 21 septembrie, când elevii care au luat 10 la evaluarea națională și la bacalaureat au fost premiați la Inspectoratul Școlar Argeș. În această vară, 21 de elevi au luat media 10 la evaluare, în timp ce la bacalaureat au fost cinci medii de 10.

”Sunt mândru tare de elevii noștri de 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, pe care astăzi am avut onoarea să îi premiem pentru rezultatele lor, care vorbesc singure pentru ei! Sunt copii frumoși, care cu siguranță știu ce își doresc și au toate premisele să și obțină. Felicitări lor, profesorilor care i- au îndrumat spre performanță și părinților care i-au susținut necondiționat! Le doresc să își păstreze motivația și să rămână top performeri, să echilibreze studiul cu activitățile specifice vârstei și să privească spre viitor cu maximă încredere. Fiecare copil are misiunea lui și tot ceea ce trebuie sa facem noi, adulții, este să îi ajutăm să și-o descopere și să și-o ducă la îndeplinire cu succes”, spune inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.