nicolae-velcea-an-scolar.jpgZiua de astăzi are o semnificație specială la nivel național, fiind ziua în care se deschid larg porțile școlii pentru un nou an școlar.  Începutul de an școlar vine, de fiecare dată, cu emoții, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadrele didactice care trebuie să se dedice formării noilor generații, spune primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea. 

''Dragi elevi, profesori și părinți, 

Am participat cu mare plăcere la deschiderea noului an școlar în comunitatea noastră și pe această cale, doresc să transmit încă o dată tuturor celor implicați în actul educațional, sănătate, putere de muncă și mult succes în acest an școlar! 

Prin grija Primăriei și a Consiliului Local Ștefănești,  elevii din clasele pregătitoare din orașul nostru au fost întâmpinați cu câte un ghiozdan plin cu rechizite, în cadrul programului „Primul Ghiozdan". 

Educația este una din principalele priorităţi ale administrației publice locale. Sprijinim performanța prin burse școlare și acordăm premieri în fiecare an, dar în același timp suntem preocupați ca activitatea didactică să se desfășoare în cele mai bune condiții în toate unitățile școlare din orașul Ștefănești.

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, recent am semnat contractul de finanțare prin PNRR prin care 70 de săli de clase, laboratoare si cabinete vor fi dotate cu mobilier, table interactive, calculatoare, materiale didactice s.a.m.d. Pentru noi, educația contează! 

Vă doresc ca noul an şcolar 2023-2024 să însemne atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru copii şi părinţi, bucurii, satisfacţii și reușite depline! 

Tuturor, mult succes în acest an școlar, răbdare și chibzuință în atingerea obiectivelor!'', a transmis primarul Nicolae Velcea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.