catalogÎn 1.156 de școli din toată țara, dintre care 20 din Argeș, catalogul fizic nu va mai fi folosit din acest an școlar, profesorii notându-i pe elevi direct în aplicația digitală. Iar avantajele catalogului electronic sunt multiple.

Părinții primesc mesaj instant atunci când copilul lor ia o notă sau primește o absență. Catalogul permite și transmiterea de mesaje către părinți, iar acest lucru poate fi făcut de către profesor în parte, dar și dirigintele. Părinții primesc în timp real pe e-mail sau prin mesaj. Un alt avantaj: la orice ședință cu părinții, dirigintele poate genera un grafic care să spună evoluția sau involuția copilului, pe fiecare disciplină în parte, ori pe toate disciplinele.

Dacă elevul a depășit numărul de absențe ce se pot motiva prin învoiri pe care și le asumă părinții, catalogul avertizează imediat asupra acestui lucru.

Profesorii pot utiliza catalogul digital și de pe telefon, la fel cum părinții și elevii pot avea acces la date, în baza unui nume de utilizator și a unei parole, de pe mai multe dispozitive.

Iată care sunt cele 20 de unități de învățământ din Argeș ce utilizează catalogul electronic:

  • Pitești: Colegiile Naționale I.C. Brătianu, Zinca Golescu și Al. Odobescu; Colegiul Economic Maria Teiuleanu; Liceul Teoretic Ion Barbu; școlile Tudor Vladimirescu, I.L. Caragiale, Nicolae Bălcescu, Ion Minulescu, Negru Vodă;

  • Mioveni: Liceul Iulia Zamfirescu; școlile Liviu Rebreanu și George Topîrceanu;

  • Curtea de Argeș: Liceul Ferdinand I

  • Costești: Școala Gimnazială nr. 1

  • Topoloveni: Liceul Tehnologic Topoloveni

  • Bălilești: Școala Gimnazială Bălilești

  • Ștefan cel Mare: Școala Gimnazială Ștefan cel Mare

  • Hârsești: Școala Gimnazială Hârsești

  • Stoenești: Școala Gimnazială nr. 1

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.