gradinita-reabilitata-pitesti.jpgConform graficului stabilit, în perioada vacanței de vară, lucrările majore din cele 11 unități de învățământ care au avut nevoie de reparații și modernizare s-au finalizat, anunță primarul munuicipiului Pitești, Cristian Gentea. 

''Preșcolarii și elevii vor intra, în 11 septembrie 2023, în prima zi de școală a noului an, în clădiri și clase întreținute de municipalitate.

La Grădinița cu Program Prelungit „Albă ca zăpada”, la școlile gimnaziale „Negru Vodă” și „Alexandru Davila” și la Colegiul Național „Alexandru Odobescu” s-au făcut ultimele retușuri și s-au recepționat lucrările.

Succes în noul an școlar tuturor - elevi și cadre didactice!'', transmite Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.