gaze

Primarul Ion Georgescu arată cu o frecvență impresionantă că este un edil al faptelor, un om implicat trup și suflet în dezvoltarea comunității din Mioveni. Așa cum a promis din această primăvară primarul Ion Georgescu, locuitorii din cartierul Făget vor fi conectați la rețeaua de gaze. Începând de luni, 21 august vor începe lucrările de extindere a sistemului de distribuție cu gaze naturale pe mai multe tronsoane din cartierul Făget.

Traseul va avea o lungime de nouă kilometri și va costa aproximativ 1,8 milioane euro, investiția fiind suportată în întregime de la bugetul local al orașului Mioveni.

Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la circulația în zonă. De asemenea, localnicii sunt rugați să aibă răbdare și înțelegere față de disconfortul creat.

După proiectul finalizat cu succes în cartierul Clucereasa din Mioveni, și locuitorii din cartierul Făget vor fi racordați în întregime la rețeaua de gaze naturale.

Ceea ce este important de spus legat de acest proiect este faptul că există două componente de bază: rețeaua de distribuție gaze și stația de reglare și măsurare a gazelor naturale (ce va fi situată în zona Morcolea).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.