cupluri-fidele.jpgAstăzi, 9 august 2023, a avut loc, în sala mare a Primăriei Municipiului Pitești, premierea cuplurilor care sărbătoresc nunta de aur și nunta de diamant. Celor 55 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și celor 3 cupluri care aniversează 60 de ani de viață împreună le-au fost oferite, de către primarul Cristian Gentea, diplome de fidelitate, premii în bani și flori. Edilul a împărtășit emoția și bucuria seniorilor premiați, felicitându-le statornicia și exemplul de urmat.
 
Desfășurată periodic, ceremonia de premiere a seniorilor reprezintă o recunoaștere, din partea municipalității, a membrilor comunității care susțin valorile familiei și importanța stabilității în căsătorie, contribuind prin toată experiența lor de viață și de muncă la dezvoltarea acestui oraș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.