teiGrupul Tei, unul dintre cele mai puternice lanțuri farmaceutice din România, ce deține Farmacia Tei și Bebe Tei, anunțase în primăvara acestui an că va deschide o farmacie la Pitești din luna iulie. Numai că mult așteptata deschidere a fost amânată pentru luna septembrie, mai precis pentru luni 12 septembrie, după cum au precizat în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro surse din cadrul companiei. În incinta complexului Auchan Găvana se vor deschide atât prima farmacie Tei, cât și prima farmacie Bebe Tei din Argeș, farmacii pentru care vor fi angajate pentru început minimum 10 persoane. Aceleași surse din cadrul companiei ne-au precizat că deschiderea farmaciei de la Pitești s-a amânat deoarece nu s-a terminat procesul de angajare.

Iată care sunt posturile disponibile pentru Farmacia Tei de la Pitești: consilier vanzari jucării/puericultură; consilier vanzari dermato-cosmetice; consilier vânzări produse naturiste/babyfood; casier; merchandiser; operator recepție marfă; operator facturare; personal curățenie; șef de tură magazin.

La ora actuală, în țara noastră sunt șapte farmacii Bebe Tei, dintre care șase în București și una la Constanța.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.