premiere_cupluri_stefanesti.jpg

Ieri, 5 august, pentru locuitorii orașului Ștefănești a fost o zi cu totul specială. A fost ziua lor, zi în care au sărbătorit 571 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Amfitrionul evenimentului a fost nimeni altul decât primarul Nicolae Velcea, ajutat de echipa sa din Primărie, care a pregătit un program de excepție, dovadă fiind numărul mare de participanți la acest eveniment, un eveniment care s-a dovedit a fi un real succes.

Mai exact, „Ziua Orașului Ștefănești” a debutat cu un moment special dedicat unui număr de 17 familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, aceste cupluri fiind premiate și prezentate ca drept exemplu tinerei generații.

Imediat după premierea seniorilor, a urmat premierea tinerei generații de succes din Ștefănești. Elevii din localitate care au terminat anul școlar cu media 10, dar și olimpicii au fost premiați de către conducerea administrației locale, în semn de recunoștință pentru efortul lor, dar și pentru a-i motiva ca în continuare să obțină rezultate bune la învățătură.

Totodată, și micii sportivi ai clubului sportiv din localitate au fost în centrul atenției ieri, de Ziua Orașului Ștefănești, aceștia fiind premiați pentru performanțele obținute.

stefanesti3.jpg

Pe parcursul evenimentului, comunitatea s-a bucurat de momente deosebite și o serie de surprize ca: tombolă cu premii, terase în aer liber, parc de distracții pentru copii, dar și un program muzical oferit de copiii talentați din Orașul Ștefănești și recitaluri susținute de o serie de artiști consacrați ca: Ilie Măndoiu, Mariana Stan, Violeta Constantin, Valentin Sanfira, Codruța Sanfira, Maria Dragomiroiu, Julia, Alin Oprea (Talisman), Minodora, Monica de la trupa „Angels".

Evenimentul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

„Vă mulțumesc că și de această dată, ați fost alături de noi într-un număr atât de mare!”, a transmis primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, încântat că și ediția din acest an a Zilei Orașului Ștefănești s-a dovedit a fi un real succes.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.