sorin-grindeanu-minzina.jpgVești bune pentru Argeș de la Ministerul Transporturilor, condus de Sorin Grindeanu!

Au fost depuse trei oferte pentru realizarea documentației tehnice necesare scoaterii la licitație a lucrărilor de modernizare a DN7C, adică pentru Transfăgărășan.

Cei trei ofertanți, care concurează pentru acest contract de studiu de fezabilitate a sectorului cuprins între km 104 și km 130+800, sunt: RUTIER CONEX XXI SRL, SPECIALIST CONSULTING SRL și TOTAL BUSINESS LAND SRL.

''Sper ca soluțiile să fie unele care să mențină frumusețea acestui drum, dar și să vină cu propuneri tehnice pentru ca circulația să fie deschisă pe o perioadă cât mai lungă a anului pe secțiunea dintre Piscul Negru și Cabana Bâlea Cascadă.

Valoarea estimată a contractului (finanțat prin PT) este de 10,14 milioane de lei (fără TVA).'', transmite Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.