spital campulung

Primărița Elena Lasconi și echipa sa de profesioniști de la Primăria Câmpulung continuă să demonstreze zi de zi implicarea în comunitatea și în renașterea unui oraș ce a fost ignorat 30 de ani de foștii primari de la PSD, PNL și PDL. Iar rezultatele și proiectele de succes sunt nenumărate începând din toamna lui 2020.

Cel mai recent exemplu concret și foarte vizibil a fost marți 18 iulie, când a avut loc recepția saloanelor de Dermatologie şi Urologie, pentru spitalizarea de zi a pacienţilor, la etajul al doilea din Policlinica municipiului Câmpulung Muscel.

Vorbim practic despre reabilitarea unor spații aflate în paragină. După 50 de ani faptele și imaginile vorbesc.

”Vă reamintesc că până la sfârșitul anului viitor vom reabilita întreaga policlinică și vom dota la standarde internaționale toate cabinetele medicale, din fonduri europene. Practic, o să avem cele mai performante aparate și echipamente din țară aici la Câmpulung. Mulțumesc echipei, în special Ioanei Marcu, administratorul public al municipiului pentru implicare și profesionalism în accesarea de fonduri europene! Mulțumesc doamnei Petrina Florea, managerul spitalului municipal și lui Andrei Aron, consilierul personal pe sănătate pentru această realizare!”, spune primărița Elena Lasconi (USR).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.