rares

Dramă pentru un adolescent din judetul Argeș. Plecat la mare, la Festivalul Neversea, lui George Rareș Baciu i s-a făcut rău și parintii l-au dus la spital, acolo unde medicii le-au dat cea mai dură veste: copilul lor are leucemie. Impresionant, de aseară, de la aflarea veștii, prieteni, colegi, cunoscuți și necunoscuți, s-au mobilizat într-o campanie pentru a dona sânge pentru Rareș.
La festivalul Neversea, Rareș era fericit, a dansat și a cântat noapte de noapte.
Nimic nu avea să prevestească ce se va întâmpla. Din senin gâtul lui Rareș s-a umflat și toți au crezut că are oreion. Părinții au ajuns la Constanța și au plecat cu el la București, la Institutul Matei Balș. Acolo, după mai multe teste și analize, medicii le-au dat o veste îngrozitoare: Rareș are leucemie.
Rareș a fost trimis de urgență la Spitalul Fundeni unde este acum internat. Are nevoie de sânge și prietenii se mobilizează să doneze.
Imediat, click după click s-a anunțat pe rețelele de socializare că Rareș are probleme, iar cunoscuții fac o mobilizare generală ca sa îl salveze.
Sunt mii de mesaje prin care oamenii anunță că merg să doneze sânge. Cei care vor să facă acest lucru pot dona la oricare centrul de transfuzii sanguine din România cu mențiunea:

Pentru Baciu Rareș George
Institutul Clinic Fundeni
Secția Pediatrie I
Grupa de sânge A, RH pozitiv

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.