bacul-la-mioveni.jpgExamenul național de Bacalaureat 2023, sesiunea iunie - iulie, începe luni, 26 iunie, cu proba scrisă la Limba și Literatura Română.
Marți, 27 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie).
Miercuri, 28 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării (se poate opta, în funcție de filieră, profil și specializare pentru una din cele 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Sociologie și Psihologie).
Joi, 29 iunie, se desfășoară proba de Limbă și literatură maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale).
Afişarea rezultatelor iniţiale (în centrele de examen şi online) va avea loc în data de 3 iulie (până la ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse/transmise în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.
Afişarea rezultatelor finale este programată în data de 7 iulie (în centrele de examen şi online).
Rezultatele sunt afişate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului (coduri).
Liceul Teoretic "Iulia Zamfirescu" din Mioveni este unul din cele 16 centre de examen la Bacalaureat, stabilite pentru județul Argeș, unde vor susține examenul elevii înscriși la următoarele unități de învățământ: Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, Liceul Tehnologic "I.C. Petrescu" Stâlpeni și Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu.
La nivelul orașului Mioveni 263 de absolvenți aspiră la diploma de Bacalaureat
Conducerea Primăriei Mioveni le urează tuturor elevilor mult succes și multă încredere în forțele proprii pentru a obține rezultate cât mai bune!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.