Gentea-Razboieni-nou.jpgEchipa administrativă a Primăriei Pitești, în frunte cu primarul Cristian Gentea, a ascultat ieri asociațiile de proprietari din cartierele Craiovei și Războieni.
 
"Avem proiecte numeroase și pentru această zonă: reabilitarea bazei "Aripi", terenuri multifuncționale de sport, bloc de locuințe sociale, bloc de locuințe pentru tinerii specialiști, Centrul Multifuncțional (cu servicii din partea Direcției de Asistență Socială, aproape de recepție), reabilitare energetică pentru Colegiul Național "Alexandru Odobescu", pentru Școala Gimnazială "Ion Minulescu", respectiv pentru Liceul cu Program Sportiv "Viitorul", dar și o sală modernă de sport pentru liceul sportivilor.
 
Iar enumerarea poate continua.
 
Împreună am ajuns la concluzia că întâlnirile permanente sunt cea mai bună metodă de a ne rezolva problemele din cartiere, pe zone.
Iar eu asta îmi doresc: să rezolvăm punctual, pe rând, fiecare solicitare.
 
Mă bucur că reluarea întâlnirilor cu asociațiile de proprietari a adus un feedback pozitiv!
Continuăm!
 
Ne vom consulta și vom dezbate public modul în care administrăm Piteștiul!", transmite primarul Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.