stefanesti

Primarul Nicolae Velcea și echipa sa de profesioniști din Primăria Ștefănești demonstrează constant implicarea susținută pentru comunitate. Și, așa cum primarul Nicolae Velcea anunța la începutul anului, transportul public metropolitan devine realitate și la Ștefănești, începând cu 1 iulie 2023!

Operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A. va deservi fostele linii 4, 6 și 9, respectiv:

Linia 4: Pitești - Golești

Linia 6: Pitești - Marcea Oțelești

Linia 9: Pitești- Zona Blocuri

Linia 9B: intersecția Valea Mare -Enculești/ Ploscaru.

Pentru zona Enculești/ Ploscaru transportul va fi asigurat, momentan, cu un program redus, iar zona Izvorani va fi operațională în momentul în care producătorul va livra mijloacele de transport către operatorul PUBLITRANS 2000 S.A.

 ”În câteva luni, însă, toate traseele vor fi operaționale la capacitate maximă. Contăm pe înțelegerea dumneavoastră și totodată, vă asigurăm că facem toate demersurile legale necesare pentru oferirea serviciilor publice de transport în cele mai bune condiții pentru comunitatea noastră. Doresc să menționez, încă o dată, că această realizare este rezultatul unei colaborări interinstituționale excepționale, a voinței și viziunii comune și mulțumesc tuturor celor implicați pentru sprijin și înțelegere, în special domnului Cristian Gentea, Primarul municipiului Pitești”, spune primarul Nicolae Velcea.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.