kineto vitalisDin această lună, toți cei care vor să beneficieze de recuperare medicală, kinetoterapie și fizioterapie la cele mai înalte standarde pot beneficia de serviciile Kineto Vitalis, cea mai modernă clinică de recuperare medicală din Argeș, aflată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Piteștiului.

O clinică de care era mare nevoie în județ și care oferă practic servicii integrate, un detaliu esențial pentru pacienți. Aparatura este una de ultimă generație, iar echipa de la Kineto Vitalis este compusă numai din profesioniști de primă mărime. Este vorba de: doctor Theodor Popa (ortopedie-traumatologie), lector univ. dr. Ana Maria Tătaru (fiziokinetoterapie), Monica Murărescu (fiziokinetoterapie) și Ana Maria Popa (manager).

Ana-Maria Popa, managerul și fondatorul clinicii „Kineto Vitalis”, ne-a povestit că piața deficitară și nevoia existenței unui nou și modern centru de recuperare în Argeș au determinat-o să pună bazele acestei clinici. „Avem experiență pe piața medicală din Argeș și am luat hotărârea să deschidem clinica de recuperare pentru ca pacienții să beneficieze de servicii efectuate corect și la un standard calitativ în acest segment. Cererea a fost mare și ne bucuram că acum putem oferi acestor pacienți servicii furnizate de profesioniști intr-o locație dotată corespunzator necesității unui astfel de spațiu”, spune Ana-Maria Popa, managerul și fondatorul clinicii Kineto Vitalis.

ana maria popa

Ana-Maria Popa, manager Clinica Kineto Vitalis

 

Iar gama de servicii oferită de clinica Kineto Vitalis este una foarte variată, de la kinetoterapie, fizioterapie, recuperare copii și reabilitare sportivă până la masaj terapeutic, drenaj limfatic și terapia Tecar (unul dintre cele mai moderne tratamente în fiziokinetoterapie).

”La Kineto Vitalis, pacienții, atât preoperator, cât și postoperator, pot beneficia atât de gimnastică medicală, cât și de proceduri, pe partea de fizioterapie, foarte importante în procesul de reabilitare al pacienților. Avem aparatură nouă, ce aduce beneficii de la primele ședințe. Colaborăm cu doi fiziokinetoterapeuți cu o vastă experiență pe partea de recuperare medicală. Este extrem de important ca pacientul să își facă reabilitarea completă după o intervenție chirurgicală”, precizează medicul Theodor Popa.

La clinica Kineto Vitalis sunt programe concepute special pentru cei care sunt recent operați și care pot beneficia de gimnastică și proceduri complete în partea de recuperare, combinate cu partea de fizioterapie. Clinica se axează pe toate categoriile de pacienți, inclusiv pe copii sau pacienți cu afecțiuni neurologice. În cazul copiilor, este important ca aceștia să ajungă la recuperare cât mai devreme, să nu lase patologia să se agraveze sau să se cronicizeze.

theodor popa

 Theodor Popa, doctor Ortopedie Traumatologie

 

La Kineto Vitalis sunt oferite servicii și pentru cei care au posturi vicioase și care desfășoară activități statice sau solicitante pe partea de coloană vertebrală.

Faptul că la Kineto Vitalis sunt oferte servicii integrate este un mare avantaj pentru vindecarea mai rapidă a pacienților. ”Timpul de recuperare trebuie foarte bine organizat. Sunt importante atât recuperarea preoperatorie, cât și cea postoperatorie”, adaugă doctorul Theodor Popa.

Clinica KINETO VITALIS se află în cartierul Găvana din Pitești, la adresa: Bd. Nicolae Bălcescu nr. 157 B, bloc B1, parter. Pentru mai multe detalii și programări este disponibil numărul de telefon: 0771 529 529.

kineto

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.