casa nucsoaraDuminică 18 iunie, Bikers For Humanity, împreună cu asociația Casa Bună, condusă de neobositul Valeriu Nicolae, inaugurează la Nucșoara cabana cu observator astronomic la care s-a lucrat din răsputeri să fie terminată în mai puțin de un an.

Cabana va găzdui sute de tabere pentru copiii din comunitățile defavorizate sprijinite de Casa Bună, care vor învăța despre natură, astronomie, meșteșuguri locale, dar și despre citit și socotit. Scopul Asociației Casa Bună este de a sprijini cât mai mulți copii care cresc în condiții dificile să nu abandoneze școala și să ajungă cât mai departe.

Construcția a fost ridicată în mai puțin de un an de Bikers for Humanity, sute de pasionați de motociclete, rock, dar și de fapte bune. Cristian Hrubaru, reprezentantul bikerilor, va înmâna duminică cheile cabanei lui Valeriu Nicolae, fondatorul Casei Bune.

Cu ocazia inaugurării, Cătălin Beldea, organizatorul Astro Show, va face un atelier de observare solară cu copiii din Nucșoara prezenți le eveniment. Evenimentul este o adevărată sărbătoare la care vor participa copiii din Nucșoara, prieteni Bikers For Humanity și Casa Bună, cei care au dăruit multe ore de voluntariat pentru ridicarea cabanei și cei care au sprijinit acest vis pentru ca el să devină realitate.

”Casa cu observator astronomic de la Nucșoara o să funcționeze ca baza taberelor Casei Bune de la munte, în jurul ei vrem să facem vreo zece căsuțe de lemn pentru ca să putem caza undeva între 30 și 35 de copii pe tabără”, spune Valeriu Nicolae.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.