mioveniConsiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară, vineri 9 iunie, de la ora 11.00, pentru a analiza două proiecte foarte importante pentru comunitate inițiate de către primarul Ion Georgescu. Primul proiect este legat de aprobarea colaborării/parteneriatului între orașul Mioveni și CJ Argeș în vederea depunerii aplicației de finanțare pentru apelul de proiecte ”Microbuze electrice pentru elevi” finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență al României. ”Consiliul Județean are la nivelul județului Argeș un proiect pentru microbuze electrice. Iar aceste microbuze electrice vor fi repartizate în funcție de numărul de elevi-beneficiari. Microbuzele electrice vor circula pe raza orașului Mioveni și vor deservi unitățile de învățământ din oraș”, a declarat primarul Ion Georgescu pentru FinanciarPress.ro.

Al doilea proiect de hotărâre privește implementarea proiectului “Dezvoltarea sistemului de gestionare a deșeurilor prin construirea de insule ecologice subterane în orașul Mioveni, județul Argeș” în cadrul unui apel de proiecte al PNRR.

”Vor fi 10 insule ecologice subterane în tot orașul, în zonele mai aglomerate. Cinci vor fi în locații noi, iar cinci insule vor fi în locații în care sunt pubele la ora actuală. Acest proiect de hotărâre este primul pas”, adaugă primarul Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.