ecologizare-nou-mioveni2.jpgZiua Mondială a Mediului, care se sărbătorește anual pe 5 iunie, a fost marcată astăzi, prin mai multe acţiuni de ecologizare în mai multe zone verzi din orașul Mioveni.

Astfel, peste 200 de angajați ai Primăriei Mioveni și ai societăților din subordinea Consiliului Local au luat parte la această acțiune de ecologizare, la finalul acesteia adunându-se zeci de saci cu gunoaie.

La această campanie a participat şi un grup de persoane private de libertate din cadrul Penitenciarului Mioveni, care au cosit şi ecologizat zona verde din jurul complexului penitenciar.

Participanții au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea ADI Servsal Argeș, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Conducerea Primăriei le mulțumește voluntarilor și instituțiilor care au răspuns acestei inițiative civice!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.