teatru vara

În ședința de joi 25 mai a Consiliului Local Pitești va fi votată documentația de avizare a lucrărilor de investiții pentru reabilitarea Teatrului de vară din Parcul Ștrand. Valoarea totală a investiției se va ridica la 5,1 milioane lei, iar graficul lucrărilor va fi stabilit în perioada următoare. Ultimele lucrări de reabilitare la Teatrul de vară au fost făcute în 2014.

Din octombrie 2022, Teatrul de vară din Parcul Ștrand a trecut în administrarea Filarmonicii Pitești. Teatrul are o vechime de peste 50 de ani, fiind construit în perioada anilor 1960.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.