Ion_Georgescu_mesaj.jpg2 Mai este Ziua Națională a Tineretului. Cu acest prilej, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a transmis un mesaj special.
"Se spune că tinerețea nu are vârstă – tinerețea este o stare de spirit. Cu aplombul specific vârstei, cu entuziasm, curaj şi determinare, tinerii pot «muta munţii din loc», fiind adesea consideraţi drept agenţi ai schimbării, progresului şi modernizării. Iar noi, exponenţii vârstei adulte, avem faţă de ei o datorie morală: de a le asigura condiţiile necesare unei dezvoltări armonioase, de a le oferi fundaţia necesară pentru ca visele lor să prindă arip.
Mioveniul, Argeșul și România au nevoie de energia, entuziasmul și încrederea tinerilor, dar cel mai important, de implicare prin acțiuni concrete.
Dragi tineri, vă doresc să dați dovadă mereu de curaj, perseverență, tenacitate pentru a obține noi experiențe și a cuceri noi orizonturi.
Vă urez mult succes în tot ce v-ați propus!", este mesajul transmis de Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.