ciuciuc

Colectivul medicilor veterinari din Argeș este în doliu după ce un cunoscut medic veterinar din județ s-a stins subit din viață, la vârsta de doar 46 de ani.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș anunță cu deosebită tristețe încetarea din viață a medicului veterinar de liberă practică Mihai Ciuciuc.

„Cu profundă îndurerare anunțăm decesul, mult prea devreme, al celui care a fost nu doar un coleg apropiat nouă, ci și un profesionist desăvârșit pe care puteam să ne bazăm întotdeauna, dar totodată și pentru foarte mulți colegi, Mihai era și un bun prieten. Suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl aibă în pază!”, transmite colectivul Direcției Sanitare Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Argeș.

Înmormântarea medicului veterinar Mihai Ciuciuc va avea loc joi 4 mai, la ora 12:00, la biserica din localitatea Smeura. Până atunci, pentru cei care doresc să-și ia rămas bun precizăm că trupul neînsuflețit se află tot în localitatea Smeura, strada Stoenari, Nr. 89.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.