curatenie11.jpgServsal Argeș în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Administrația Bazinală Argeș- Vedea, Direcția Silvică Argeș, Secția de Drumuri Naționale Argeș, Agenția pentru protecția Mediului Argeș, Garda Națională de Mediu Argeș, operatorii de salubritate, O.N.G. de mediu, Inspectoratul Școlar Județean Argeș și nu în ultimul rând, cu #primăriile din județul Argeș, a initiat proiectul „Argeșul Curat! Implică-te și tu!”, proiect ce vizează #ecologizarea râurilor principale din județ, drumurilor naționale și județene, cât și altor zone afectate de poluare de pe raza județului Argeș.

În cadrul acestui proiect, A.D.I. Servsal Argeș, ca inițiator al evenimentelor, vine în sprijin cu infrastructura de colectare a deșeurilor: saci pentru colectarea deșeurilor, mănuși de unică folosință și afișajul necesar evenimentului. De asemenea, vor fi distribuite materiale de informare-conștientizare a evenimentelor.

Partenerii acestui proiect vor veni în sprijin cu eco-voluntari și cu infrastructura necesară pentru colectarea deșeurilor.

Cine poate participa la actiune:

Voluntari din localitate sau din proximitate

Personalul din cadrul primăriilor

Instituţii de învăţământ: profesori şi elevi cu vârsta de peste 10 ani

Reprezentanţi ai altor instituţii publice şi private interesate

În cadrul proiectului, organizatorii vor pune la dispoziţie saci şi mănuşi pentru toţi participanţii.

Se vor centraliza datele privind cantităţile de deşeuri colectate şi punctele de colectare stabilite de fiecare U.A.T. participant în parte;

Organizatorul va coordona actiunile U.A.T.-urilor participante și va monitoriza operatorii.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.